Gå til hovedindholdet Gå til undermenuen

Få idéer til undervisningen: Tag på kursus om U-landskalenderen på din CFU

Vil du have ekstra inspiration og tips til at undervise med årets materiale, kan vi varmt anbefale, at du – eller hele dit team – tager med på et af vores inspirationskurser i oktober. NB: Kurserne for 2022 er afholdt, men vi forventer at tilbyde nye kurser næste efterår.

På kurset får du ekstra baggrund om, hvad Tunesien er for et land. Du får også inspiration og indblik i de mange muligheder, som årets materialet rummer. Du møder to af forfatterne bag: Kirsten Sonne Harrild, der har skrevet årets elevbog ’En farlig film’ og Michael Larsen, der har skrevet en del af lærervejledningen og mange af opgaverne. Kirsten og Michael har sammen rejst rundt i Tunesien for at samle viden og inspiration ind til undervisningsmaterialet.

Du hører også mere om International Media Supports (IMS) medieprojekter for børn og unge i Tunesien.

Om Kirsten Sonne Harrild

Siden Kirsten Sonne Harild debuterede med ’Den hemmelige by’ i 2003 har hun udgivet mange bøger for børn og unge. Dine elever vil sikkert kende serierne ’Pony & Co’, ’Willi’, ’Pjok og Petrine’ og ’The Oh My Godz’. Hun har også vundet Søren Gyldendals Hæderspris.

Husk:

  • Få dig en plads med det samme. Det gør du hos din lokale CFU.
  • Vil du købe trykte klassesæt, så bestil dem gerne i god tid inden kurset. Nogle år har de været udsolgt, da kurserne løb af stabelen.
  • Hvis du overvejer at lade eleverne arbejde med U-landskalenderen på PC, Mac, iPads eller tablets, så medbring gerne din maskine på kurset.

Kurserne nedenfor er afholdt

For kurserne i det kommende efterår: Kontakt din lokale CFU for nærmere information og tilmelding

11. oktober i København, kl. 13-16

12. oktober i Odense, kl. 13-16

13. oktober i Vejle, kl. 13-16

26. oktober i Aalborg

27. oktober, kl. 10-15 i Randers

Bestil klassesæt nu

Trykt klassesæt 400 kr

  • 30 elevbøger
  • 2 lærervejledninger
  • Adgang til app og web

Læs mere og bestil

Få nyhedsbrevet - og ekstra muligheder

Med U-landskalenderens nyhedsbrev til lærere får du tilbud om materialer og muligheder – og opfølgning på resultaterne. Kommer 3-4 gange årligt.

Tilmeld dig til nyhedsbrevet

Del på Facebook